Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zamyšlení nad uplynulým rokem

26. 12. 2013

Konec roku 2013 se pomalu a jistě blíží. . .

Stejně jako vloni si musím povzdechnout, že na začátku roku byly smělé plány, co všechno během roku uděláme. Některé akce se podařilo dotáhnout do konce. Zejména střecha na výtopně v Rokytnici je pěkná. Mé poděkování směřuje na město Rokytnice v čele se starostou. I přes neseriózní jednání původně vybrané firmy se vše zdařilo dotáhnout do zdárného konce a přiložené fotky jsou toho důkazem. Výsledky uplynulé sezóny ukazují o cca.1/4 propad v návštěvnosti muzea oproti předchozím ročníkům. Na závěrečném sezení k ukončení sezóny již byly diskutovány možné příčiny. Je neustále co zlepšovat, zejména v oblasti propagace.
Lidí na dobrovolnou činnost je neustále málo, proto ostatní renovační práce na budově se tak trochu pozastavili, některé ne. Teď mám na mysli zejména činnost ohledně motorové lokomotivy T211.0.
Bohužel, stále jsou mezi námi jedinci, kterým slovo brigáda nic neříká. Přitom, rozsah aktivit je široký a uplatnění v různých potřebných pracích najde každý, kdo je ochoten přiložit ruku k dílu. Škoda…
 
Do nového roku 2014 bych přál všem hodně zdraví, štěstí a pohody.
Za sebe bych si pořád přál více aktivity z řad členské základny.
Neurazí nás i pomoc dalších rukou třeba i mimo členskou základnu.
 
Pour Féliciter 2014
 
Za Letohradský železniční klub P. Petr.
 

Náhledy fotografií ze složky Práce a brigády 2013